Filters
Предпочитания
Търси

ТМТ ЕЛКОМ със специална покана във фабриката на MUTLUSAN Electric в Истанбул, Турция

19 април 2024 г.

Преди няколко месеца, мениджърският състав и търговски представители на ТМТ Елком, имаха огромното удоволствие да посетят фабриката на компания Mutlusan Electric и да разгледат отблизо производствената им база както и да се запознаят с процесите, които водят до изработване от суровини до  разнообразна гама крайни продукти. От "кухнята" на прозизводството, част от нашият екип се запознаха и убедиха в ефективността на артикулите и получиха интересно и увлекателно обучително преживяване за да доставят възможно най-доброто продуктово познание към своите клиенти в България.

В чест и дълбоко уважение към компания ТМТ Елком, бяхме наградени със специално ръчно изработен плакет гравиран на медена плоча от местен майстор от значим исторически регион на Турция, както и подобаваща разходка из най-красивите исторически места на град Истанбул.

Бихме искали да изразим нашата благодарност към компания Mutlusan Electric за съвместните усилия между нашите две организации. Вашата подкрепа, иновации и опит ни помогнаха да постигнем забележителни резултати на Българският пазар. Благодарим Ви, че сте невероятен бизнес партньор кактo и за топлото посрещане в Истанбул, Турция

Добави коментар