Close
(0) продукти
Няма продукти в кошницата.
Категории
  Filters
  Предпочитания
  Търси

  За нас

  ТМТ е създадена през 1991 година с профил проектиране и изпълнение на ел.инсталации, и поставяне на подово отопление. ТМТ се утвърждава на пазара чрез изграждане на успешни контакти и спечелване доверието на клиента.

  През 1992 фирмата напълно затваря цикъла на дейността си в областта на електроинсталациите, като към тяхното изпълнение и проектиране се включва доставка на електроматериали от български и световни производители.

  Търговията с електроматериали става приоритет във фирмената политика поради бързите темпове на развитие на ТМТ, съчетани с нуждите на българския пазар.

  През 1993 се създава ТМТ ЕЛКОМ ООД, която се доказва като лидер в търговията с електроматериали за България. Паралелно с търговската дейност, фирмата предлага и инженеринг-изпълнение на ел.табла за строителството и промишлеността.

  ТМТ разполага с многобрoйни обекти в цялата страна, специализирани в търговия на едро и дребно с електроматериали, кабели, всички видове осветителни тела, ниско-волтажна и високо-волтажна апаратура, всичко нужно за електрообзавеждането на една сграда. Наличието на инженерингови звена във всеки от обектите е допълнителен фактор за успешната фирмена дейност.

  ТМТ е просперираща фирма, предлагаща широка гама продукти, конкурентни цени, високо качество на обслужване и лоялно отношение към клиентите си. ТМТ непрекъснато разширява своята търговска номенклатура с широк спектър промишлени стоки.