Filters
Предпочитания
Търси

ТМТ ЕЛКОМ вече се радва на своето златно отличие за 2023

12 март 2024 г.

Казват, че хората са жизнената сила и сърце зад всяка организация

Зад нашия 30 годишен успех на Българският пазар, 330 професионалисти от семейството на ТМТ ЕЛКОМ полагат стабилна основа от способности както личностни, така и задружно в екип да удовлетворят очакванията на нашите клиенти. Всеки ден в обектите на ТМТ от звена Логистика, Финанси, Дистрибуция, Доставки и Търговия, нашите служители посрещат и обслужват над 400 бизнеса и крайни клиенти, заредени с позитивна енергия, вътрешна мотивация и експертно познание.
Благодарим на всички наши служители, които постоянно полагат допълнителни усилия и надграждат по-висок стандарт за всички нас. Вашият ангажимент за съвършенство е свидетелство за вашият характер. А вашият принос е безценен за успеха на нашия екип!Благодарим ви за непрекъснатото сътрудничество, подкрепата и позитивно отношение!

Също така искаме да благодарим и на всички наши дългогодишни и настоящи нови клиенти на ТМТ Elkom без които този успех нямаше да стане реалност. Вашето удовлетворение е наш основен приоритет и ние сме благодарни за възможността да ви служим. Благодарим Ви за вашата непоколебима подкрепа защото вашата лоялност е движещата сила зад всичко, което правим!

По този повод, сме изключително щастливи да споделим, че семейството на ТМТ получи Лауреат в проекта Златна Фирма 2023 въз основа на най-много събрани клиентски отзиви и даден висок рейтинг за обслужване в Google и Facebook посочени в платформите на всички 13 обекта на компанията!Благодарим и обещаваме да продължим да вдигаме летвата още по-високо и да Ви радваме все така!

Добави коментар