Потребителски Вход
е-mail:
Парола:
Забравена пpарола? | Регистрация
Начало  |  За нас  |  Сертификати  |  Контакти  |  Пишете ни  |  Промоции
Български English
Предлагани продукти
ОБЩИ УСЛОВИЯ
УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Използването на сайта tmt-elkom.com се счита за съгласие с настоящите Oбщи условия.
Условията обвързват всички потребители независимо дали са регистрирани или използват съдържанието на страницата без регистрация.
Чрез регистрирането в САЙТА/ извършване на ПОРЪЧКА и попълването на формуляри с лични данни, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ декларират, че са съгласни всичките им лични данни да бъдат включени в базата данни на ТМТ Елком ООД и дават своето изрично, недвусмислено и безсрочно съгласие, че техните лични данни могат да бъдат съхранени и използвани от ТМТ Елком ООД и от техните партньори за управление на поръчки, за доставка на продукти, за обработка на плащания.

Процедурата по регистрация на сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Регистрацията е задължителна само за пазаруване чрез онлайн магазина. Сайтът може да бъде разглеждан от потребителите свободно без да е необходима регистрация.
ТМТ-Елком ООД си запазва правото да променя съдържанието и цените посочени в сайта във всеки един момент. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.
ТМТ-Елком ООД притежава правата върху целия уеб сайт tmt-elkom.com, съдържанието и всички негови елементи. При копиране на елементи без наше съгласие може да бъде потърсена санкция за нарушителите спрямо Закона за авторското право и сродните му права.
След натискане на бутона ПОРЪЧАЙ, Потребителят се съгласява да закупи избраните от него стоки. Поръчката се счита за приета след изпращане на потвърждение от страна на ТМТ Елком ООД на посочения електронен адрес или телефонен номер на Потребителя.
При посочен неверен или грешен адрес, лице за контакт и телефонен номер при подаване на заявката, ТМТ Елком ООД не се обвързва със задължение да изпълни поръчката. Дружеството не носи отговорност при посочени неверни и/или непълни данни в направена поръчка на tmt-elkom.com. ТМТ Елком ООД не гарантира пълно съответствие на представените на сайта артикули и тези, налични на склад.
Публикуваната информация на сайта, снимки и размери да се тълкуват като ориентировъчни. ТМТ Елком ООД допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери и цветове на продуктите, за което не носи отговорност.
ТМТ Елком ООД си запазва правото да откаже доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките са недостъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, дружеството в рамките на 3 /три/ работни дни след получаване на поръчката уведомява Потребителя за изчерпването й, чрез изпращане на съобщение до посочения от Потребителя електронен адрес или телефонен номер.

ТМТ Елком ООД се ангажира да предоставя само услугите посочени в сайта, по начина, по който са представени. Цялата информация представена на сайта, включително цените на стоките, е валидна единствено и само към момента на представянето й, като ТМТ Елком ООД си запазва правото по всяко време да я променя без предупреждение.
Отговорност на Потребителя е да проверява редовно условията за ползване на сайта, както и представената информация за цени и т.н, за да е своевременно информиран, в случай че в същите са настъпили някакви промени. При всички случаи промяната има действие занапред и не засяга потвърдени от страна на ТМТ Елком ООД преди извършването и поръчки. В случай че е необходимо допълнително одобрение от наша страна, то следва да бъде дадено. В противен случай независимо от потвърждаване на поръчката, същата ще бъде считана за невалидна.
В случай че ползвателят е дал своето съгласие, ТМТ Елком има право да му изпраща информация за промоции, игри, томболи и др. Достъпът до ресурсите на сайта и онлайн магазина за некоректни ползватели ще бъде блокиран. Акаунтите на потребители, които нарушат условията за ползване на сайта и онлайн магазина, както и акаунти на потребители, които ги използват не по предназначение, ще бъдат заличени.
Уебсайтът не е насочен и не следва да бъде посещаван от лица под 18 (осемнадесет) години, като ние молим тези лица да не предоставят Лични данни чрез Уебсайта.
Непълнолетните трябва да притежават изричното съгласие на родителите си или на техните законни представители преди да осъществят достъп или да предоставят Лични данни.
За неуредените в настоящите Общи условия въпроси, се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство.

КАК ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА
За да направите поръчка в сайта е необходимо да се регистрирате. За целта натиснете бутона РЕГИСТРАЦИЯ, намиращ се горе в дясно на Вашия монитор.При регистрация полетата, които задължително следва да бъдат попълнени са отбелязани със звездичка. След успешна регистрация влезте в профила си с избраното от Вас потребителско име и парола.Изберете желания продукт и натиснете бутона КУПИ. В бланката, която се зарежда напишете количеството, което желаете да поръчате, след което може да се върнете в сайта с бутона ПРОДЪЛЖИ С ПОКУПКИТЕ и да добавите още продукти в “кошницата”. Може да откажете поръчката като натиснете „кошчето“ в графа ИЗТРИЙ. По време на избора на артикули в количката, може да премахнете всеки един продукт, като изберете „кошчето“ в графата ИЗТРИЙ или да промените количеството.
Може да продължите пазаруването с бутона „ПРОДЪЛЖИ С ПОКУПКИТЕ“ След като приключите с избора на артикул/и натиснете бутона ПОРЪЧАЙ. Отваря се страница с Информация за доставката. Изберете начин за доставка и натиснете ПРОДЪЛЖИ.
За да финализирате Вашата поръчка натиснете бутон ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.
След получаване на поръчката наш колега ще се свърже с Вас и ще получите потвърдителен имейл с всички детайли по поръчката.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
Доставката на поръчаните стоки е за сметка на Потребителя. Заявените от Вас продукти ще бъдат доставени с куриерска фирма Еконт с наложен платеж.
Услугата наложен платеж и застраховка на стоката са включени в цената за доставка.
Доставката се извършва в рамките на 2 /два/ работни дни. При поръчка на стоки, които изискват производствено време, срокът за доставка се уточнява допълнително.
ТМТ Елком ООД се ангажира да уведoми Потребителя, ако се появат внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за достaвка. ТМТ Елком ООД не носи отговорност за закъснение, в случай че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Поръчки направени след 13:00 часа се обработват на следващия ден.
Поръчки направени в събота се обработват в понеделник.


ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Всички цени обявени в сайта са в български лева с включен ДДС.
Цените, посочени на сайта не включват доставката.
Всички цени обявени на tmt-elkom.com са валидни единствено и само към момента на публикуването им, ТМТ Елком си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Представените в сайта цени на стоките са крайни и включват всички такси и данъци.
Плащането се извършва при доставката, чрез услугата наложен платеж на куриерската фирма.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
Закупена стока може да бъде върната в рамките на 14 дневен срок по силата на член 50 от ЗЗП, в случай че:
- е в същото състояние, в което е билa доставенa (няма драскотини, увреждания, непълен комплект, увредена опаковка /кутия, токови удари);
- стоката се придружава с копие от касовата бележка, удостоверяваща плащането;
При неизпълнение на тези условия ТМТ Елком ООД запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.
Потребителят е длъжен да уведоми писмено ТМТ Елком ООД относно желанието си да върне стоката/стоките на имейл: shop@tmt-elkom.com и да я/ги върне на посочения адрес на ТМТ Елком ООД - гр.Пловдив, бул.Цариградско шосе №53а.
Всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи, други куриерски и банкови такси свързани с възстановяването на платената цена за покупка, са за сметка на Потребителя.
Потребителят има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.
При отказ за получаване на стоката Потребителят е длъжен да заплати всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи и други куриерски такси.
За упражняване на право на отказ трябва да бъде попълнен формуляр „Приложение 1”, който формуляр се получава със стоката или се разпечатва от сайта.

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ И РЕКЛАМАЦИИ
За всички продукти в магазинa важат гаранционните условия на съответния производител.
Предоставената търговска гаранция е валидна само при правилен монтаж и експлоатация на стоките, съобразени с техническите им характеристики. Независимо от търговската гаранция ТМТ Елком ООД отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно Чл. 122 от ЗЗП.

Всеки Потребител, закупил стока от електронния магазин, има право на рекламация на стоката.
Рекламацията трябва да бъде предявена писмено или устно на посочените адреси на търговските обекти на ТМТ Елком ООД.
Рекламацията трябва да е придружена от фактура/касова бележка, удостоверяващи извършеното плащане и документ за доставката. ТМТ Елком ООД няма задължение да удовлетворява рекламации, които не съдържат някои от посочените документи.
В случай че рекламацията е основателна, ТМТ Елком ООД ще я удовлетвори в срок до 1 (един) месец от предявяването й.
Веднага след получаването на пратката, но не по-късно от 24 часа, Потребителят следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.
В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, Потребителят следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.
ТМТ Елком ООД не носи отговорност за вреди, които са следствие от неправилна употреба, монтаж, експлоатация на стоките, както и няма задължение да удовлетворява рекламации, поради несъответствия, възникнали в резултат на горепосочените причини.Използването, третирането и обработването на стоките, предмет на настоящата оферта от Клиента/Потребителя, се осъществява на негов риск. ТМТ Елком ООД не носи отговорност за съответствието на доставените стоки с целите, за които Потребителят възнамерява да ги използва, нито за вреди от какъвто и да било характер, които могат да възникнат като следствие от обработване, третиране или използване на стоките в широк смисъл. Потребителят се задължава да проверява съответствието на стоките с целената употреба.

ЛИЧНИ ДАННИ
ТМТ Елком ООД полага дължимата грижа за защита на личните данни на потребителите, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на регистрация и заявление за покупка.
При спазването на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТМТ Елком ООД може да използва личните данни на Потребител единствено и само за целите, предвидени в договора.

Целите, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, GDPR, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
ТМТ Елком ООД се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:
- е получил изричното писмено съгласие на Потребителя;
- информацията е изискана от държавните органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация.
Данните и личната информация, предоставена от ПОТРЕБИТЕЛИ/КЛИЕНТИ, се използва от ТМТ Елком за управление на поръчки, за доставка на продукти, за обработка на плащания, за комуникиране с ПОТРЕБИТЕЛИТЕ/КЛИЕНТИТЕ относно поръчки, продукти, услуги.
С приемането на настоящите общи условия ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТА дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до евeнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от ТМТ Елком ООД и/или упълномощени от дружеството трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги и др, за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока,
Данните, които Вие предоставяте, са: име, презиме, адрес , е-mail адрес и телефонен номер.
За настоящите цели ние не обработваме и молим да не ни предоставяте каквито и да било чувствителни Лични данни (например номера на социални осигуровки или социални помощи, информация относно етнически или расов произход, сексуална ориентация, политически убеждения, религиозни или други възгледи, здраве, съдебно минало или членство в синдикални организации)
Вашите права като субект на личните данни са следните:
Във всеки момент, докато съхраняваме или обработваме личните ви данни, Вие имате следните права на основата на изпратена поръчка на e-mail адрес: isu@tmt-elkom.com,:
  • имате право безплатно веднъж на година, да получате потвърждение, че личните данни се обработват или не и да поискате копие от Вашите лични данни от ТМТ-ЕЛКОМ ООД
  • имате право да поискате от ТМТ-ЕЛКОМ ООД личните си данни във вид удобен за прехвърляне на друг администратор на лични данни, или да поискате ние да го направим, без да бъдете възпрепятствани от наша страна;
  • имате право да поискате от ТМТ-ЕЛКОМ ООД да коригира без ненужно забавяне, неточните Ви лични данни, както и данните, които не са вече актуални;
  • имате право да поискате от ТМТ-ЕЛКОМ ООД личните Ви данни да бъдат изтрити без ненужно забавяне при наличието на някое от следните основания:
    1. - личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани;
      - когато сте оттеглил своето съгласие;
      - когато сте възразил срещу обработването,
      - когато обработването е незаконосъобразно;
      - когато личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на EС или правото на държава членка, което се прилага спрямо нас като администратор на лични данни;
      - когато личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.
  • Можем да откажем да заличим личните Ви данни по следните причини:
    1. - за спазване на законово задължение от наша страна или за изпълнението на задача от обществен интерес,
  • имате право да поискате от ТМТ-ЕЛКОМ ООД, да ограничи обработването на личните Ви данни, като в този случай данните ще бъдат само съхранявани, но не и обработвани. Отказът ни за ограничаване ще е изрично само в писмен вид, като сме длъжни да го мотивираме със законосъобразната причина;
  • имате право да оттеглите Вашето съгласие за обработката на личните Ви данни по всяко време с отделно искане, отправено до администратора;
  • имате право да възразите срещу определени видове обработка, като директен маркетинг (непоискани рекламни съобщения);
  • имате право на възражение срещу автоматизирана обработка, включително профилиране;
  • имате право да не бъдете обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране;
  • при нужда да използваме Вашите лични данни за нова цел, която не е обхваната от настоящата декларация за защита на данните, ще Ви предоставим ново уведомление за защита на данните и когато, и където е необходимо, ще изискаме Вашето предварително съгласие за новата обработка.

Всички горепосочени искания ще бъдат препратени, ако има трета страна (получатели, включително извън ЕС и международни организации) при обработката на вашите лични данни.
Имате право на жалба до надзорния орган
Имате право да подадете жалба направо до надзорния орган, като компетентният за това орган е Комисия за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „“Проф. Цветан Лазаров” № 2 (www.cpdp.bg).
В случай, че желаете да подадете жалба относно обработката на личните ви данни чрез ТМТ-ЕЛКОМ ООД , можете да го направите на посочените данни за контакт на ТМТ-ЕЛКОМ ООД или директно на Отговорник по защита на данните:
isu@tmt-elkom.com, тел: 032/655480.

Задължение на ПОТРЕБИТЕЛЯТ/КЛИЕНТА е да опазва конфиденциалността на потребителското име и парола
На нашия сайт и на останалите системи ние поддържаме технически и организационни мерки срещу загуба и унищожаване на вашите данни, срещу достъп на неупълномощени лица до вашите данни, тяхното изменение или разпространение и в съответствие с нарежданията на GDPR (Общ регламент относно защита на данните).
Достъпът до Вашия клиентски акаунт е възможен само след задаване на Вашата лична парола. В този контекст искаме да обърнете внимание, че не трябва да споделяте Вашите данни за достъп на трети лица и след завършване на вашата дейност в клиентския акаунт трябва винаги да излезете и да затворите прозореца на своя уеб браузър, особено тогава, когато ползвате компютъра заедно с други потребители.
Платформата може да съдържа линкове към други сайтове. Ако ползвате тези линкове, ще излезете от този сайт и ТМТ Елком не носи отговорност за политиката на поверителност на уебсайтове, които не администрира, както и за всяка друга информация, съдържаща се в тях.
Бисквитки:
Нашият сайт ползва т.н. бисквитки/ cookie. Бисквитките са малки текстови файлове, които са запазват във вашия компютър, смартфона или друго устройство, което се използва от вашия уеб браузър когато посещаваш даден уебсайт. Бисквитки използваме напр. за:
- правилното функциониране на кошницата, за да завършите своята поръчка възможно най-лесно
- запомняне на вашите входни данни, така че не се налага отново да ги въвеждате
Настройката за използване на файловете на бисквитките е част от вашия интернет браузър
Можете да конфигурирате браузъра за достъп на всички модули cookie, за отхвърляне на всички модули cookie.
Ако отхвърляте всички модули cookie, е възможно да нямате възможност да използвате продуктите или услугите на сайта на ТМТ Елком които изискват влизане.
Ако искате да получите повече информация относно „бисквитките“ и тяхната функционалност, може да посетите http://www.aboutcookies.org/.

Приложение № 1
Изтеглете: Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договор
Продължи
Намери продукт
 
Производители
ТМТ елком е Официален Дистрибутор на
Copyright © 2018 TMT ЕЛКОМ ОБЩИ УСЛОВИЯПлатформа за ОРС Powered by SoftConsultGroup Ltd.